Община Главиница организира томбола за изрядните данъкоплатци

Община Главиница, Силистренска област, организира томбола за заплатилите всички видове данъци и такси към общината за 2022 година, съобщиха от общината.
Право на участие имат всички физически и юридически лица, заплатили в срок до 31 октомври 2022 година всички видове данъци и такси за тази година и нямат просрочени задължения за местни данъци и такси към Община Главиница.
Печелившите талони ще се изтеглят на 10 ноември 2022 година в сградата на община Главиница от назначена комисия в присъствието на нотариус. Крайният срок за получаване на наградите от печелившите данъкоплатци е 25 ноември 2022 година. Допълнителна информация за гражданите може да се получи на телефона на отдел „Местни данъци и такси“ в общинската администрация в град Главиница 08636 / 2152.
Събирането на местни данъци и такси за 2022 година в общината започва на 26 януари 2022 година. Желаещите да ползват отстъпка от 5 на сто върху размера на дължимия данък трябва да внесат еднократно пълния размер на дължимите данъци и такси до 3 май 2022 година, се казва в съобщението.

Източник : /Александър Леви, Пеню Николов, БТА/

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.