автор : Боян Симеонов

Да. Разбрахме. Днес служителите на МВР са пак на протест за по-високи заплати. Обаче аз вчера гледах едни записи от камери, в които полицай в униформа, на смяна, краде емблема на случайно спрял автомобил. Нагъл в своето чувство за безнаказаност. Мишок в униформа. И преди да сте ревнали по рефрена „Ама Бояне, не си прав. Не всички полицаи са такива, има много достойни хора“…
Ами нека ви кажа нещо. Докато в редиците на полицията има хора, които крадат емблеми на автомобили, затварят очите си за наркодилърите дебнещи край училищата, подхвърлят наркотици в автомобили на неудобни на властта хора, бият мирно протестиращи граждани като кучета, вкарват деца в болница при безсмислени демонстрации с шокови гранати, нахлуват с взлом в домове на невинни граждани, докато сме на първо място по битова престъпност….
Първо полицаите трябва да склонят глави и да се извинят на българските граждани за свинщините на себеподобните си, преди въобще да си помислят да поискат повече пари от нас. Защото заплатите им не идват от Банкя. Те идват от ДДС-то на хляба на обраната старица. Идват от потреблението на пребития от полицията протестиращ.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

снимка : БНР

Leave a Reply

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading