С нас се свързаха граждани, които искат да изразят своята благодарност, относно едно добро дело, извършено в Силистренско.

Един човек, с голямо сърце е реализирал мечтата на много деца и не само. Благодарение на него, теренът на футболното игрище в квартал Татарица (с. Айдемир) е бил изравнен.

Човекът, отговорен за благородното дело, като един истински дарител, не желае да разкриваме името му. Въпреки това, той е работил заедно със строителната фирма, която е наел да извърши изравняването на игрището. Силистренец е. Преди няколко месеца той, заедно със съпругата си, са посетили Татарица. Видели са колко много деца се събират там и в какви условия играят. Още тогава са решили, да направят нещо за тях.

„Сега всичко зависи от нас (жителите на Татарица) да завършим това, което той започна. Нужно е да се обединим, за да доизравним ръчно терена на игрището, защото заради денивелацията на терена, голям валяк не може да влезе. Имаме още куп идеи, но времето ще покаже кои от тях ще реализираме. Разбира се, имаме писмено разрешение от кмета на с.Айдемир, за дейностите, които извършваме на футболното игрище.“ – коментират щастливи жители на селото.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

.

Leave a Reply

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading