Както ви информирахме още през януари, силистренският бизнес поиска от Общината спешен ремонт на една от най-използваните улици в града (ул. Харалампи Джамджиев), там където работят най-много хора и се произвежда най-много продукция. Въпреки уверенията дадени тогава от Кмета д-р Найденов, че ще се „движи“ въпросът, явно скоростта с която се работи (ако въобще се работи) не е задоволителна за имащите отношение по темата и проблемът все пак беше „придвижен“, но до национален ефир. Гледайте репортажът на Любомир Добрев на следните линкове:
Bulgaria On Air
bTV
Най-потърпевши са собствениците на фирми, тъй като при преминаването през разбития път се поврежда продукцията им. Фирмите са принудени понякога сами да се справят с проблемите с улицата. По предварителни разчети пълното асфалтиране на участъка ще струва милион и двеста хиляди лева.

Очаквайте още информация за конкретните действия, или бездействия на всеки един Общински съветник, кмет, администратор и др., за да можете обективно да решите, оправдават ли доверието ви, хората които сте поставили там , за да управляват вашите дела.

Проблемните участъци


Leave a Reply

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading