„Грийнпийс“ организират обучение на доброволци за реакция при бедствия

Можете да се кандидатствате за обучение на доброволци за реакция при горски пожари и наводнения. Курсът се организира от „Грийнпийс“ — България в партньорство с Националната асоциация на доброволците в Република България (НАДРБ).

Ако завършиш успешно курса, ще получиш сертификат от НАДРБ, който се изисква от доброволците при акции на терен за потушаване на горски пожари и разчистване след наводнения. Ще станеш част от една по-голяма общност и ще можеш да помагаш на хора в беда!

Включи се в обучение на доброволци за реакция при бедствия

Можеш да кандидатстваш, ако:

  1. Имаш навършени 18 години;
  2. Попълниш в срок формата за записване – до 24 февруари. Одобрените кандидати ще получат потвърждение до 28 февруари.

Условията за кандидатстване включват още 50 лв. самоучастие като дарение за НАДРБ. Сумата се превежда по сметка, която ще ти изпратим след потвърждение, че кандидатурата ти е одобрена. Срокът за превод на самоучастието е от 28 февруари до 8 март. Останалата част от разходите ще бъде покрита от „Грийнпийс“ — България. 

Всички одобрени кандидати с успешно дарение за самоучастие към НАДРБ ще получат линк за по имейл за онлайн среща на 10 март. На нея ще дадем информация за програмата, материалите, обучителите и ще се запознаем помежду си. Материалите ще изпратим допълнително.след срещата.

Финалната практическа част към обучението ще се проведе на живо в София в един от последните уикенди на месец май или в началото на месец юни. За участие в нея трябва да имаш негативен резултат от PCR тест, направен не по-рано от 72 часа преди практиката. Разходите за тестовете ще бъдат покрити от „Грийнпийс“ — България. Кандидатствай

По-подробна програма за обучението можеш да откриеш ТУК.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.