Силистра. 18-годишен е установен с наркотици. На 02 юни около 20:15 часа младежът бил засечен от полицейски служители на обществено място в областния град. При извършения личен обиск у него били намерени 2.1 грама канабис, идентифициран с полеви наркотест. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Огнеборци са оказали техническа помощ за пренасяне на трудноподвижна болна жена до линейка на Спешния център в сряда около 10:00 часа в областния град.

Дулово. Без книжка и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото провинение 22-годишен управлявал трактор „Беларус“. Той бил засечен от полицейски служители вчера в 11:10 часа в село Овен. По случая е образувано бързо производство.

57-годишен бил засечен да управлява мотоциклет, нерегистриран по надлежния ред. Той бил спрян за полицейска проверка вчера около 13:00 часа в село Окорш. По случая е започнато бързо производство.

32-годишен управлявал лек автомобил „Фиат“, нерегистриран по надлежния ред и с регистрационни табели, издадени за друго МПС. Това било установено при проверка на полицейски служители, извършена вчера около 16:50 часа, в село Окорш. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Огнеборци са оказали техническа помощ за отключване на жилището и пренасяне до линейка на пострадала в дома си жена вчера около 16:00 часа в областния град.

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading