Сценаристите от екипа на Слави Трифонов водят листите на партията „Има такъв народ“ в София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Хасково, Смолян и Силистра, става ясно от публикуваните към момента решения на районните избирателни комисии.Трифонов съобщи в петък, че ще е начело на листите във Варна и Стара Загора.Сценарисът Ивайло Вълчев води листите на „Има такъв народ“ в Бургас и Ямбол, а неговият колега Филип Станев – в Хасково и 25 МИР – София.Тошко Йорданов е начело в Пловдив – град, Александър Вълчев – в Смолян, Драгомир Петров – в Силистра.

Драгомир Петров е роден на 28 август 1972 година в град Кубрат. Завършил е Техникум по биотехнологии „Мария Кюри“ в Разград със специалност „Биотехнологичен синтез“. Присъединява се към Слави и екипа през 1997 година. По онова време е репортер на вестник „Екип 7“ в Разград, а също и автор на предаването „Проблем шоу“ в местното общинско радио. При отразяване на концерт на „Каналето“ в местността Сборяново, край Исперих, Драго взима интервюта от Слави и лицата на „Каналето“ и се договаря от екипа да му изпращат за радиото рубриката „Славата на Слави“. Шефът му обаче категорично отказва, под предлог: „Аз от хора, които пеят „Ще ти скъсам г_за“, нищо не искам!

“Когато научава това, Слави го кани в екипа. За онзи период Драгомир Петров си спомня: „Нямах очаквания. Просто много ми се работеше тази работа, а в „Каналето“ имаше много, така че…“

Драгомир Петров
Снимка: slavishow.com
Слави Трифонов /снимка : БГНЕС/

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading