Силистренци събраха дърва и въглища за огрев в полза на нуждаещи се

По инициатива на наши съграждани от жилищен блок по улица „Александър Стамболийки“ № 17 днес (13.01.2021 г.) Женско сдружение „Екатерина Каравелова” се сдоби с дърва и въглища. Дарението ще бъде предоставено на семейства с деца от област Силистра, които в условията на криза не могат да си осигурят необходимото за сезона гориво. Първите 5 чувала от дарението бяха предоставени на самотна майка с две деца от гр. Силистра, която в момента е безработна, поради „извънредната“ обстановка. Тя няма право и на доходи като безработна, защото през пролетта на 2020 г. е получавала борса (отново в условията на извънредно положение).

Това е поредна благотворителна акция, която успява , с общите усилия на силистренци да направи живота на попаднали в затруднение съграждани по-лек и поносим.
Напомняме, че от Женското сдружение продължават да приемат вашите дарения за лаптопи и компютри, които биват насочвани към деца в риск от отпадане от образованието , заради онлайн обучението. (Четете още за тази инициатива ТУК)

Моля подкрепете ни и последвайте СИЛИСТРА-НЮЗ във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.