Ще можем да проследим на живо утрешната редовна сесия на Общински съвет-Силистра

На основание чл. 23, ал. 4, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл.64 ал.2, т.1 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Силистра се свиква заседание на Общински съвет – Силистра на 30.04.2020 г. (четвъртък) от 9:30 часа в заседателната зала на Общинския съвет. Докладните записки за предстоящото заседание в електронен вариант може да разгледате в сайта на Общински съвет – Силистра – ето тук: http://obs-silistra.com/readarticle.php?article_id=6194 . Ако зебележите нещо нередно, моля да се свържете с нас на email : newssilistra@gmail.com , или на телефон +359 895 410 217

Заседанието на Общински съвет – Силистра насрочено за 30.04.2020 г./четвъртък/ ще е закрито, като ще бъде предавано пряко чрез Общинско радио – Силистра и на фейсбук страницата на Общински съвет-Силистра.

Очаквайте още информация за конкретните действия, или бездействия на всеки един Общински съветник, за да можете обективно да решите, оправдават ли доверието ви, хората които сте поставили там , за да управляват вашите дела.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.