Бар BULLDOG участва в „Академия за местни предприемачи 6.0“, на Център за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация BCause  – награден фонд 30 000 лв.

Управителят на бар BULLDOG гр. Силистра Иванина Тодорова и Грета Димитрова – Организатор на събития, бяха сред избраните да се включат в обученията в три поредни уикенда през ноември и декември 2022.  „Академия за местни предприемачи“ е обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи от областите Силистра, Кърджали, Хасково и Благоевград, които искат да развият наскоро създадения си бизнес или  да реализират своя бизнес идея.

За участие в шестото издание на програмата кандидатстваха 57 екипа. След внимателен прочит на кандидатурите и обсъждане журито избра 26 екипа, които да се явяват на видео интервюта.

 От тях само 13 екипа бяха допуснати до участие в обученията.

 Идеята, с която бар BULLDOG ще се борят за голямата награда, е обзавеждане  на  игрална зала с билярд, джага и други видове настолни игри.

Финалът е на 26 януари 2023 г., когато участниците ще защитят разработените бизнес планове пред жури, за да се борят за безвъзмездна финансова награда – с общ награден фонд от 30 000 лв.

Тази година в обученията участват два екипа от Силистра – вторият е „Vavakada” на Владислав Костов и Даниела Костова – с бизнес за 3D принтиране и рециклиране на пластмаса.

До момента победители от Силистра са били Грета Георгиева, студио Baby SG (2022), и Румен Димов, „Воден туризъм“, (2020).

Успех на нашите екипи!

 

„Академията” се организира благодарение на финансовата подкрепа на „Филип Морис България“ като част от програмата „Забавно лято, грижовна есен 2022“.

Leave a Reply

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading