„ВЪЗРАЖДАНЕ“ Силистра в колаборация с „ГЕРБ“?

автор : Свилен Димитров

От последните събития , разиграли се на политическия хоризонт в Силистра, разбираме, че една нова коалиция, пробива своя път в борба за гласовете на гражданите. Стана ясно, че Зорница Калинова е официален представител на ПП „Възраждане“ за Силистра. Тази, вероятно не много позната за широката публика жена, е бивш член на ГЕРБ и жена на спрягания за собственик на прогерберската медия „КВОРУМ-Силистра“ .

сем. Калинови на среща с Дренчев от „Възраждане“
Пълномощникът на ПП „Възраждане“ г-жа Калинова с активисти и членове на ПП „ГЕРБ“ на едно от партийните събирания.

ВИЖТЕ ОЩЕ : МИРОСЛАВ КАЛИНОВ, ФАЛШИВИТЕ ПРОФИЛИ И „КВОРУМЪТ НА ГЕРБ-СИЛИСТРА“

Като се имат предвид близките връзки между семейство Калинови и председателя на ГЕРБ-Силистра, Тодор Тодоров, е невъзможно да не си зададем въпроса – защо хора ,които подкрепяха с всички сили политиката на ГЕРБ, сега сменят своята политическа принадлежност и привидно минават в другия лагер? Отговорът е много прост – или преминаването наистина е привидно, или другият лагер, всъщност не е точно „друг“, а се ръководи от едно и също място.

ВИЖТЕ ОЩЕ : „Наш човек“, от ГЕРБ – Кой представлява Възраждане в Силистра?

Зорница Калинова и Бойко Борисов

Тук е жизнено важно, гражданското общество да реагира адекватно и да покаже ясно, че политическите хамелеони нямат място в обществения живот и трябва да бъдат изхвърлени от него. Ако тези хора бъдат оставени начело на „Възраждане“, това ще бъде ясен знак, че основите на една безпринципна коалиция са поставени и за пореден път ще бъде направен опит за подвеждане на Обществото и продължаване на порочните практики, намерили толкова добра почва по време на 12-годишното управление на „ГЕРБ“. Разбираме, че наглостта на някои хора е безкрайна, но последствията от безпринципното поведение, ощетяващо бъдещето на България, ще се стоварят с пълна сила върху проводниците си. От „СИЛИСТРА-НЮЗ“ ще следим развитието на нещата и ще ви информираме своевременно за случващото се.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.