Пътешественичка от София дари книга пътепис за читалищни библиотеки в Силистренско

Пътешественичка от София дари книга пътепис от Южна Америка за читалищни библиотеки в Силистренския край

В Силистра с ритуал в регионалната библиотека с участието на Мария Неделчева – ст. експерт РЕКИЦ Читалища и на Галя Раева – директор на най-голямото библиотечно звено в областта, започна дарителска акция до читалищните библиотеки на Силистренска област от името на БИСТРА ЯКИМОВА от град София. Така се изпълнява нейната воля относно разпространение на луксозно издание на 48 екземпляра от книгата пътепис „МАГИЯТА НА ПЪТУВАНЕТО В ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА“ (едно голямо приключение през Мексико, Белиз, Гватемала, Салвадор, Хондурас, Никарагуа, Коста Рика и Панама).

От сайта www.pulsioprint.bg научаваме за авторката: „Казвам се Бистра Якимова и заедно със съпруга ми Наце Сапунджиев сме запалени пътешественици. Обикаляме света в търсене на интересни места, култури и хора, и не спираме да се удивляваме на човешката доброта и красотата на природата….Имаме блог за пътешествия – Магията на пътуването. Чрез него споделяме за невероятните места и хора по пътя, и така помагаме на пътешествениците да си организират страхотни пътувания. Блогът е една от основните ни дейности, наред с преподаването на танци, ИТ и други предприемачески начинания. С книгата…целта ни е да покажем един много подценяван регион като уникално място за приключения и пътешествия в цялата му пъстрота“.

Книгата е за всеки, който обича да се наслаждава на красиви гледки; за всеки, който иска да се впусне в приключение и за всеки, който е готов да излезе извън утъпкания път. В книгата читателите ще открият 300 фотографии от различни места и случки в Централна Америка, всички дело на нашия фотограф – Наце….Тъй като тази година се навършват 10 години, откакто пътешестваме, много ни се иска да съберем най-забавните случки и най-вдъхновяващите моменти по пътя в едно пъстро четиво!“.

Източник : Йордан Георгиев

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.