Д-р Недко Белев: „Има народи, които изключително много ценят ролята на гроздето. В опиянението е дошла и любовта“

„Гроздето е невероятна основна храна. Има народи, които изключително много ценят ролята на гроздето. Виното е органичен продукт. В опиянението е дошла и любовта, така са се създавали и децата. Виждате на какво дередже е днес демографията“ това каза в интервю за Общинско радио-Силистра д-р Недко Белев, специалист „Нервни болести“.

„Младите хора си имат своите интереси, жените искат да се изявяват и властово. Отлеждането на детето е все пак много сериозен фактор, възпитаването на нов човек изисква огромна грижа. Нашите съседи в Румъния наблегнаха на лозарството а ние нито имаме стратегия в този отрасъл, нито можем да се справим с този проблем. За д-р Белев от особена важност е как се храни човекът“, посочи д-р Белев.

„Ние сега пием вода от бидони, което не е добре. В тези бизони има втвърдители, тези втвърдители остават дири във водата което не е добре за нас, ние така или иначе консумираме въздух, той не ни е от полза. На един град му е необходима 40% парникова зона“, каза още д-р Недко Белев.

Източник : Общинско кабелно радио – Силистра

Моля подкрепете ни и последвайте СИЛИСТРА-НЮЗ във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Снимка : Общинско кабелно радио – Силистра

Leave a Reply

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading