Скандално поведение на силистренски политик потресе обществеността. Тодор Тодоров от ГЕРБ сипе заплахи срещу граждани (ВИДЕО)

Пореден сигнал срещу лидера и кандидат-депутат на ГЕРБ-Силистра бе подаден днес в МВР-Силистра. Граждани, разлепящи плакати на различни политически сили разказват, че Тодор Тодоров си е позволил да отправя директни заплахи срещу тях, заради това, че вършейки работата си са закрили част от предизборните плакати на неговата политическа партия. „Ей боклук, защо лепиш върху нашите плакати“ и „теб ще те смачкам, ще те затрия, ще те убия“ са част от използваните фрази от „видния“ силистренски политик.
Напомняме, че това не е първият подобен случай. Преди известно време журналистът Димитър Пецов пусна сигнал в МВР, че е бил заплашван от Тодор Тодоров , заради обществената си дейност, която разкрива много от нередностите свързани с ПП „ГЕРБ“. Същото се случи и няколко месеца по-късно с редактора на СИЛИСТРА-НЮЗ, Свилен Димитров. По време на отразяване на събитие в дуловското село Межден Тодор Тодоров посрещна Димитров със закани и заплахи, че „ще го гони“. Мотивите за заплахите вероятно са същите – нетърпимост към различното мнение и критиките срещу „партията майка“ и „Бога-слънце“ Бойко Борисов, заедно с неговите поддръжници. Докога част от българските „политици“ ще продължават да се смятат за недосегаеми и по-висши от останалите свои съграждани? Надяваме се отговорните органи да предприемат съответните действия и да не поощряват престъпно чувство за безнаказаност в някои наши самозабравили се съграждани. Вижте разказът на потърпевшите в прикаченото видео:

Снимка : Предизборен плакат на ПП „ГЕРБ“