Вижте какво написа Рустислав Добрев, възпитаник на силистренското спортно училище „Дръстър“ по повод промените настъпили през последните години в интериора и базата на институцията:

Възпитаник съм на Общинско спортно училище „Дръстър“ град Силистра. Завърших Национална спортна академия „Васил Левски” в София и станах треньор по самбо – в тази дисциплина съм републикански шампион за мъже в кат. до 57 кг. Когато се връщам в Силистра, винаги ходя на тренировки в залата в Средно училище „Дръстър“, което през последните години придобива все по-добър вид. И преди ми правеше впечатление, че всеки път, когато вляза да тренирам, имаше някаква промяна в материалната база на училището.

Но когато и този път се прибрах в Силистра, го видях почти напълно преобразено. Ето защо пиша тези редове – щастлив съм от новия облик на спортното училище, където съм учил и аз. Виждайки новоизградения STEM- център, си помислих, че съм попаднал в кабинети по цветотерапия. Времената са трудни и всички го виждаме и разбираме. Затова, дори и сега, когато се случва нещо хубаво, трябва да бъдем благодарни на всички, които са го сторили.

Позволявам си да благодаря от сърце на екипа на СУ „Дръстър“ за преобразеното училище и за създадените прекрасни условия за сегашните учениците. И искрено от свое име да пожелая тази промяна да продължи. А на бъдещите спортисти шампиони казвам „Заповядайте в СУ „Дръстър“ Силистра!”.

Discover more from Силистра - Вчера, Днес и Утре

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading