Ако на държавата и пукаше за здравето Ви, щеше да забрани канцерогените в храните

автор : Свилен Димитров

Сигурен съм, че вече няма човек, на когото ушите да не са проглушени от непрестанното повтаряне на наши и чужди медии и правителства как, видите ли, Държавата много се е загрижила за здравето на хората и затова са всички тези ограничителни мерки в целия свят. Не се обиждайте, но това са приказки за наивници, в каквито искат да ни превърнат. Истината е, че от десетки години на хранителната индустрия е разрешено да използва добавки, които са доказано канцерогенни и бавно , но сигурно разрушават човешкото тяло и имунната му система. ТУК можете да прочетете кои са най-опасните сред тях.
Ако искате сега отворете хладилника си и сами се уверете, че не Ви лъжа. Просто прочетете етикетите – колбасите съдържат натриев нитрит, безалкохолните съдържат аспартам, ацесулфам К и най-различни токсични оцветители и никой не иска дори да прикрие това. Те разчитат на Вашето невежество. Разбира се, не всички продукти съдържат тези съставки, но масовият потребител, който не е информиран няма как в ежедневието си да не поеме едно значително количество от добавките, които рушат здравето му. Сега нека си зададем въпроса – защо Държавата, която уж е толкова загрижена за клетия народ разрешава използването и консумацията на тези толкова вредни съставки? Отговорът е прост и е време да погледнете истината в очите – правителството и управляващите не дават и пет пари за вашето здраве. Те биха защитили всичко, от което имат някаква лична, най-често финансова изгода, а вие сте им една от последните грижи.

Ето и черно на бяло какво прави „загрижената“ за здравето ни Държава ? :

  1. Задължава ни да носим маски, чийто ефект е спорен, но ни позволява да консумираме натриев нитрит, който увеличава опасността да се разболеем от рак на деболото черво с 6600% – 66 ПЪТИ.
  2. Забранява масовите събирания, въпреки че който се страхува от нещо си е свободен да не посещава такива, но ни позволява да консумираме аспартам, който доказано спомага появата на рак. Освен това той може да доведе още до мултипленна склероза, епилепсия, мозъчни тумори, синдром на хронична умора, болест на Паркинсон, диабет, болест на Алцхаймер, синдром на дефицит на вниманието, аутизъм. Вещество, което учените смятат за химична отрова.
  3. Затваря училища, детски градини, не ни позволява да ходим на работа, от която зависи съществуването ни, но ни позволява да консумираме оцветители, които образуват ракови клетки, предизвикват алергии и редица други заболявания.
  4. Задължава ни да стоим вкъщи и по този начин възпрепятства естествената ни нужда от физическа активност, но позволява да консумираме мононатриев глутамат, който уврежда нервните клетки.
  5. И още и още абсурди, за които може да се напише книга.

И така, щом на Държавата и на Световната здравна организация толкова им пука за здравето на хората, защо за изминалите десетилетия не забраниха всички канцерогенни и унищожаващи имунната система консерванти , подсладители и оцветители , с които масово и постоянно се тъпчат бъдещите жертви на ковид ? Няма логика, нали? Затова първо мислете какво тъпчете в организма си и след това се притеснявайте за това, с което Ви плашат по медиите, които са контролирани от тези същите. Защото както каза, или се изтърва „вездесъщият “ Бойко Борисов – „Ще стигнеме и дотам , че ефектът не е какъвто и да е, защото тоз’ коронавирус не е и това, което мислиме, със сигурност“.

Всеки сам избира как да живее и в какво да вярва и сам ще поеме последствията от наивността си. Аз бях длъжен да Ви запозная с другата гледна точка и да изложа фактите, които Ви спестяват. Бъдете свободни!

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

снимка : Pixabay

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.