Силистренски полицаи – втори в страната по стрелба с автомат

Второ място в отборното класиране завоюваха представители на ОДМВР-Силистра на Републиканско състезание по стрелба с дълго автоматично оръжие за служители от системата на МВР. Надпреварата, предшествана от тридневно обучение, се проведе в дните 29 септември – 1 октомври на специализирания полигон към Съвместното командване на специалните операции край пазарджишкото село Црънча. Със свои отбори в нея се включиха 24 централни и регионални структури на МВР.
Служителите проведоха занятие по бойна стрелба с автомат „Калашников”, който е на въоръжение в структурите на вътрешното министерство,  на няколко стрелкови полигона и при различни условия.
При надпреварата в крайното класиране отборът на ОДМВР-Силистра в състав – главен инспектор Даниел Костадинов, младши полицейски инспектор Стефан Димитров и полицай Евгени Мирчев, завоюва престижното второ място. Първи се класираха представителите на ОДМВР-Велико Търново, а трети – стрелците на Стара Загора.
На церемонията по закриване на занятието наградите за победителите бяха връчени от комисар Иван Дончев – началник на отдел „Охранителна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, в качеството му на домакин на събитието.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Даниел Костадинов и Стефан Димитров /снимка : Пресцентър ОДМВР-Силистра/

Leave a Reply