„ДУНАВ УЛТРА“ ПРЕЗ СИЛИСТРА: УЧАСТНИЦИТЕ

автор : Димитър Пецов

През Силистра преминава 700 км. преход на колоездачния маршрут „Дунав Ултра: Следвай реката“. Целта на събитието, което се провежда всяка година, е да се популяризират населените места по поречието на река Дунав.

Те и четиримата участват за първи път в предизвикателството на Дунав Ултра. От ляво надясно Светослав Нейков- Монтана, Банко Банков – Монтана, Георги Георгиев- Берковица и най-младият в групата (и може би в маршрута) Мирослав Дамянов от Монтана. Избрали са да преминат маршрута за 3 дни и ето, че на третия се отбелязват в Силистра – пред крепостните стени. За първи път минават и през нашия град и са очаровани от дунавския парк. За всеки от тях участието е лично предизвикателство, макар да се движат в пакет по маршрута . Споделят, че най-голямото проблем са били комарите – нещо характерно за населените места покрай поречието на Дунав. На места е имало и много трудни терени, но иначе се чувстват страхотно, заради страхотните хора, които виждат и страхотните места, през които преминават. Затова са готови да участват и догодина.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

От ляво надясно Светослав Нейков- Монтана, Банко Банков – Монтана, Георги Георгиев- Берковица и най-младият в групата (и може би в маршрута) Мирослав Дамянов от Монтана /снимка: Димитър Пецов/

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.