Ултрамаратонецът Владимир Ставрев влезе в Силистра по маршрута на „Дунав ултра“

Тази сутрин, в 8:15 ч., от района на речното пристанище на дунавското село Попина, ултрамаратонецът Владимир Ставрев тръгна за 6-тия пореден ден с бягане над 100 километра.

През последните 5 дни той е пробягал общо над 540 километра. Трима от кметовете на община Сливо Поле, приветстваха вчера Влади по пътя му в адската жега с български знамена, изстудена вода и плодове.

Днес около обяд е планирано ултрамаратонецът да достигне гр.Силистра, където в зоната на търговски комплекс “Центрум”, го очакват официални представители на града и местни жители. След спирката там, Ставрев се отправя към Добруджа в посока гр. Добрич.

Умората от натрупаните километри до момента, вече дава отражение върху тялото на Влади. Той обаче е твърдо решен да изпълни предизвикателството – да измине пълната дистанция на маршрута Дунав Ултра – общо 720 км. в рамките на 7 дни. Вярата в каузата на предизвикателството да популяризира маршрута Дунав Ултра и населените по него места – села и градове, го кара да се чувства уверен в действията си и го води да продължава напред.

Наближава и кулминацията на това лудо приключение, достигането на морето при Дуранкулак.за сега е рано – ние просто продължаваме напред. Следете GPS картата за проследяване наживо с местоположението на топ атлета на: https://dunavultra.com/the-marathon-2020/

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.