Престъпления и пожари в Силистренско в периода 31.07-03.08

Силистра. Под въздействие на дрога 21-годишен управлявал лек автомобил „Санг Йонг Рекстон“. На 02 август около 15:40 часа той бил спрян от полицейски служители по ул. „Драгоман“ в Силистра. С техническо средство било установено, че шофира след употреба на кокаин. Отказал е да даде кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

ПТП. Неправоспособен е катастрофирал с нерегистриран „Фиат“ по пътя между селата Войново и Кайнарджа. Произшествието е станало на 31 юли около 17:30 часа. 55- годишният мъж изгубил управлението над автомобила и се преобърнал край пътя, причинявайки си рана на главата и комоцио. След проверка е установено, че не притежава свидетелство за управление на МПС, а колата му не е регистрирана по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Дванадесет пожара в сухи треви и отпадъци са загасили огнеборци от противопожарните звена в областта в периода
31 юли – 03 август. Няма материални щети. Произшествията са станали в районите на Тутракан, село Добротица, село Секулово, село Правда, село Цар Самуил, село Старо село, село Нова Черна и на две различни места край село Калипетрово и на три в района на село Бабук. Спасени са гори, лозя, къщи и фуражи, намирали се в непосредствена близост до огнищата.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.