Силистренец благодари на служителите в сектор „Български документи за самоличност“

Чрез директора на ОДМВР-Силистра възрастен жител на областния град е изпратил благодарствен адрес до служителите на сектор „Български документи за самоличност“. Човекът разказва, че преди дни посетил Паспортната служба за подмяна на личната си карта, притеснен, че не познава реда за извършване на административната услуга. Бил посрещнат обаче от лъчезарна млада дама, която с усмивка и добър тон му разяснила правилата за подаване на документите. Помогнала му с попълването на бланките и заплащането на таксите и така с нейна помощ за кратко време процедурата приключила успешно. Мъжът първоначално не разбрал името на служителката, но се поинтересувал и научил, че това е г-жа Халиме Мехмед, служител в сектор БДС от ноември 2019 г.
Чрез областния директор силистренецът благодари на г-жа Мехмед, която определя като „учтива, усмихната и добронамерена“, работеща „с желание и хъс“. Той допълва, че снаха му, която наскоро посетила Паспортната служба, също останала възхитена от отношението и професионализма на служителите.
Подателят се обръща с благодарност към областния директор за създадената организация на работа и пожелава здраве, щастие и професионални успехи.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Служителите в „Български документи за самоличност“
снимка : Пресцентър ОДМВР-Силистра

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.