Синята зона в Силистра започва да работи отново от 18 май с работно време от 8:30 ч. до 17:30 ч.

Синята зона в Силистра започва да работи отново от 18 май с работно време от 8:30 ч. до 17:30 ч., в делничните дни от седмицата. Това съобщават от общинската администрация.

Билетите за синята зона се продават от паркинг работник във всеки от секторите на синята зона. Валидна е и услугата заплащане с кратко съобщение /SMS/ чрез мобилен оператор на номер 1386, напомнят от Общината. Автомобили, които са с надвишено или незаплатено време на престой, ще бъдат принудително задържани с т.нар. скоба. Дейността по използването и прилагането на скобите, както и освобождаването на МПС се извършва от служители на синята зона. Разноските по свалянето на блокиращото устройство ще бъдат за сметка на нарушителя и са регламентирани с решение на Общинския съвет в Силистра. Ако лицето откаже да заплати таксата по премахване на техническото средство или не се яви в рамките на работното време, ще му бъде съставен фиш от служител на отдел „Инспекторат“.

Изключение от всички правила са автомобилите със специален режим на движение и тези , които извършват снабдителна дейност.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.