Ресторант в Силистра ще раздава горещи супи до 13 май. Можете да помогнете с продукти

До 120 порции гореща супа безплатно ще се раздава до края на извънредното положение – 13 май, в делнични дни пред ресторант „Прего“, по-известен в Силистра като „Горското“, съобщи собственикът му Руси Стратиев. Спазват се всички мерки за безопасност, предвид превенцията за неразпространение на коронавируса.

Благородната инициатива на култовото силистренско заведение стартира в понеделник, като съкратените от работа, поради кризата, готвачки се върнаха в кухнята и сготвиха вкусните чорби. Горещите ястия се дават на всички, без оглед на възраст и социално положение, заяви Руси Стратиев. Единствената му молба е хората да си носят съдове за храната. В асортимента на дарителската кампания са 5 вида супи – агнешка, пилешка, бобена, леща и топчета, като засега се готвят по два вида, но може да се мине и на един вид, но повече. Храната се раздава от 11,00 до 13,00 ч. или до изчерпването й.

Собственикът на ресторанта заяви, че ще приеме всяка помощ във вид на продукти и суровини, за да има възможност да увеличи порциите и асортимента на супите.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.