„Убиецът коронавирус“ ще убие милиони, но икономически

автор : Димитър Димов

Нека да се включа и аз по темата за най-голямата измама за последните 50г., наречена коронавирус. За пореден път се убеждавам, че хората наистина са като пластелин, в ръцете на малко дете и можеш да си ги моделираш както пожелаеш. Върховната измишльотина, наречена „убиеца коронавирус“ ще убие милиони хора наистина, но не буквално, а икономически. Това е и целта на целия сценарий, пренареждане на пластовете в световен мащаб, както и преразпределяне на пазара. Ако сте проследили внимателно целия процес на „масовия убиец“, на „невижданото зло“, на „бурята с невиждана ярост“, ще видите, че по данни досега, в световен мащаб жертвите са по-малко от тези, които за същия период умират от ухапване от комари в страните от третия свят. И това не е шега, това са фактите. Само че има малка разлика, че гнусните новинарски емисии не започват с това колко хора са загинали днес в света от ухапване от комари, от рак, от спин, от глад и т.н и т.н, а започват със страшния корона вирус. Този, заради който сега в България стотици хиляди хора останаха без работа, хиляди работодатели губят бизнеса си, в който са инвестирали не само пари, а целия си живот. Защото за леля Пенка от кварталния магазин, или фризьорски салон този бизнес е целият и живот. И когато уж вирусът ще отмине и човечеството ще пребори големия враг, тя, женицата, олицетворяваща голяма част от българите, най-вероятно ще отиде да работи на касата на някоя от многото небългарски вериги на пазара. Защото те няма да фалират, но гаражчето пред блока, което храни едно българско семейство ще изчезне.
Такава масова психоза, признавам си не съм виждал никога в моя съзнателен живот. Всички вече се гледат подозрително. А си се позакашлял и те изхвърлят от метрото, ако пък се и изкихаш направо ставаш враг на обществото. Това е толква и жалко, и смешно, и тъжно едновременно, че не знам дали хората си дават сметка за това, в какъв комедиен филм играят.
Коронавирусът е познат отпреди повече от 50 г. За него има разработвани ваксини, които са използани при животните още през 60-те години на миналия век. Той не е нищо повече от всички други вируси, от които между другото за една година в България умират около 2 хиляди души, само за информация. Коронавирусът реално не убива, а влошава състоянието на хора със слаб имунитет и редица други заболявания.
Преди да се поддадеш на психозата и паниката, която най-голямото зло-медиите предизвикват, трябва да се поинтересуваш, трябва да помислиш, дали това което чуваш и виждаш не е поредния инструмент в ръцете на тези, които си играят със света и с животите на милиарди хора. Знам, че много хора ще си кажат, „да бе знаем че има нещо, че не е случайно, това което се случва, ама к’во да се прави трябва да се пазим, да спазваме забраната, да слушаме какво казва щаба по 300 пъти на ден“. Уникалният суперменски щаб, който се бори не с друго, а с вирус, повтарям с вирус, а в състава му няма нито един вирусолог. Това е все едно да сложиш най-добрия пожарникар в държавата да ръководи бъбречните трансплантации и обратното. Наистина е смешно. Правят хората на идиоти и лошото е, че много от тях наистина си мислят, че всичко това е истина и че светът е изправен пред апокалипсис, наречен коронавирус.
Забраниха на хората да излизат в парковете и това е най-бруталната простотия, която може само да ни говори, че всичко е толкова измислено, че няма накъде повече. Няма нищо по-хубаво в днешния момент от разходка на чист въздух. Да, само че ако не спазваме заповедите на ЕС няма да вземем парички. А това в момента е основната цел, да приберем и ние някоя стотинка да не вземем да останем назад. То и заради това обявиха, че у нас има коронавирус. Ако нямаше да се дават пари, нямаше да обявят и един случай в България. Даже си представям и заглавията в медиите след кризата.. „Правителството на ГЕРБ не допусна вируса в България“… „Бойко опази родината…“. Не се поддавайте на психозата, не разпространявайте снимките с ковчези, с празните легла в залите, които едва ли не ни очакват да легнем там. Всичко е голяма политико-икономическа игра и ще отмине, но дано само е по-бързо. Жалкото е, че много хора ще останат на улицата. Не позволявайте да ви настроят срещу съседа ви, защото си е позволил да наруши забраната и да изведе детето си пред блока. Бъдете отговорни хора, но не играйте за техния отбор, защото те това целят. Аз очаквам с нетърпение да видим накрая колко са реално жертвите на вируса в света и тогава всъщност ще лъсне истината за „измисления убиец“, който обаче ни показа, че цялото население на света може да бъде подчинено в рамките на месец-два. И накрая, както винаги в историята, кризата ще направи бедните по-бедни, а богатите по-богати. Тогава целта на фарса COVID 19 ще бъде изпълнена.

Моля подкрепете ни и харесайте страницата във Фейсбук , за да сте винаги информирани.

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.