Двама мъже, обявени за издирване, са установени в рамките на полицейската операция по-рано днес

DSC_4585

Полицейски служители са установили двама мъже, обявени за общодържавно издирване, в рамките на специализирана полицейска операция, която се проведе днес на територията, обслужвана от Участък-Айдемир. Засечен е 47-годишен с наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“, който е задържан и предаден на ОЗ „Охрана“, както и друг – на 24 г., издирван по досъдебно производство.
Полицейските действия са стартирали днес в 06:00 часа и са обхванали селата Професор Иширково, Брадвари и Йорданово. На изградените три контролно-пропускателни пункта са проверени 155 моторни превозни средства и 238 лица. За констатирани нарушения са съставени 6 акта и са наложени 51 глоби по фиш.
Мобилни полицейски екипи са инспектирали 23 търговски обекта, проверки са извършени и по линия на незаконната сеч, транспортирането и съхранението на дървен материал с неясен произход. Нарушения не са констатирани. Операцията, която се проведе под ръководството на Окръжната прокуратура, имаше за цел противодействие на конвенционалната престъпност и пътнотранспортния травматизъм в региона.

източник : Пресцентър ОДМВР-Силистра

Leave a Reply