Трима пияни и един дрогиран спипаха зад волана полицаите в областта

Катаджия бгнес1

Двама, шофирали след употреба на алкохол, са установени от полицията. На 14 февруари около 20:30 часа по ул. „Петър Бояджиев“ в Силистра 51-годишен управлявал лек автомобил „Опел“ с алкохолна концентрация 2.11, а малко след полунощ в село Айдемир дрегерът отчел 1.88 промила при тестване на 58-годишен водач на лек автомобил „Рено“. Двамата са отказали кръвна проба и са били задържани за срок до 24 часа. Започнати са бързи производства.

С 2.37 промила алкохолно съдържание в издишания въздух 45-годишен управлявал лек автомобил „Пежо“. Той бил засечен от полицейски служители на 14 февруари около 22:40 часа в село Белица и тестван с дрегер. Отказал е да даде кръвна проба и е бил задържан за срок да 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Без книжка и под въздействие на дрога 24-годишен управлявал лек автомобил „Мерцедес“. Вчера около 17:15 часа на изхода на Силистра в посока Добрич той бил спрян от полицейски служители. С техническо средство било установено, че е седнал зад волана след употреба на амфетамин, а проверка показала, че не притежава свидетелство за управление на МПС. Отказал е да даде кръвна проба и е бил задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Leave a Reply