Тийнейджърка от Силистра с род от Черногор с първа стихосбирка

Профил във Фейсбук Село Черногор, община Главиница: Поздравления за дебютната стихосбирка на младата поетеса с черногорски корен Глория Ненчева „НАДЕЖДА ЗА ИЗГУБЕНИ ДУШИ“, станала реалност със съдействието на Издателство „Ковачев“ гр. Силистра, където момичето живее и учи в 11б клас на ПГСУАУ „Атанас Буров“ Силистра, специалност „Митническа и данъчна администрация“.

За литературни си прощъпулник 16-годишната авторка сподели: „…едно обикновено момиче, което повярва в себе и сбъдна мечтата си – да напише книга за теб…”. Това е част от въведението от първата ми стихосбирка „Надежда за изгубени души”. Тази стихосбирка е за всеки, който вярва, който мисли, който чувства, който страда, който съществува… Благодаря на всички, които участваха в процеса на създаването ѝ.
А майка й Нели Николова допълва: „Глория се занимава се с писане на стихове от осми клас и продължи в годините да пише поезия. Това, което я е вдъхновявало най-много, е голямото щастие и голямото страдание. С книгата си иска да помогне на хората да разберат, че не са сами, че има хора, които се чувстват по същия начин. Най-голямата й цел е да помогне дори на един човек, като го накара да изпита някаква емоция след като прочете стихосбирката”. 

източник : Версинаж

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.