Граждани сигнализират : светофарите в Силистра не работят! (СНИМКИ)

20180813_115255

Граждани се свързаха с нас, за да съобщят за нередности по светофарните уредби в града. В писмото си, Теодор Бъчваров (наш съгражданин) пише, че неколкократно е подавал сигнали до Общината за това, но без отговор. Ето и какво казва той :
Светофарът на едно от възловите кръстовища в Силистра /до Енергото/ не работи. Не се подменят крушките му,а едното тяло дори е завъртяно на друга страна. Броячите също вече не рабоят. Пешеходните светофари не са изключение. Трафикът на мястото, традиционно е изключително натоварен, а заради неработещата светлинна уредба, се създава изключително неудобство и за шофьори, и за пешеходци, защото кръстовището е много опасно.
Не работи броячът и на светофара на кръстовището на бул. Македония и ул. д-р Ангел Мижорков по ул. д-р Ангел Мижорков в посока бул. Македония/до МБАЛ/. Не работи броячът на светофара на кръстовището на бул. Македония и ул. Дръстър по ул. Дръстър в посока до полицията.

От СИЛИСТРА-НЮЗ призоваваме компетентните органи да се заемат със задълженията си и да не изнервят допълнително с бездействието си , своите съграждани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.