Регистрирай кола на клошар и не плащай данък на Общината. Разследването продължава

След публикацията в „Граждански контрол” „Регистрирай кола на клошар и не плащай данък” (ЧЕТЕТЕ ТУК) започнаха да излизат доказателства за още клошари – длъжници на Общината. И ние от SILISTRA-NEWS се добрахме до още един такъв длъжник. Справката показва, че на името на господина са се натрупали дължими данъци към общината за 4716 лв, като само един е платен – на Форд Транзит за 55 лв. През новата година те ще се увеличат поне двойно. Този е рекордьор и по неплатени глоби – над 50 бр. Купчината с глобите е от различни места на Германия – неправилно паркиране, скорост. По принцип клошарите знаят за глобите, но пропускат за данъците и после се осъзнават и търсят помощ.
Това е демонстрация докъде води алчността на определени хора. Клошарите са на дъното на хранителната верига с бонус 100 лв., над тях са хората, които печелят.

Очаквайте още доказателсва за схемата, съвсем скоро!

Ако и Вие имате какво да споделите по случая и замесените лица в него, както и за корумпирани служители на реда, които съдействат на тази дейност, можете да се свържете с Граждански контрол – Силистра /Димитър Пецов/; СИЛИСТРА-НЮЗ ; newssilistra@gmail.com ; Протест Силистра ;
Или на телефон +359 895 410 217

Leave a Reply

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.