Коледни кошници с подаръци зарадваха деца и възрастни за поредна година в Силистра

„Този дар ти е поднесен от някой, който е загрижен за теб. Онова, което искаме, е да се грижиш добре за себе си! И един ден, когато ти си добре, да правиш това и за другите.“

За 8-ма поредна година Фондация деца на България реализира инициативата Коледни кошници. Тя се провежда всяка Коледа и Великден, а това беше 3-то издание в Силистра. В основата си целта на кампанията е да напомни на повече хора колко важно е да помагат, независимо колко имат. И как с малко усилия можем да дарим щастие на нуждаещи се от всички възрасти, както деца, така и възрастни. В хода на проекта всеки може да се включи с дарение, както и в самото опаковане и даряване на подаръците. 
И тази Коледа организатори, дарители и доброволци обединиха усилия и зарадваха много хора в Силистра. В кампанията се включиха над 50 дарители, а подаръците достигнаха до над 250 души от 4 до 84-годишна възраст.
Включиха се и хора от Ученически парламент Силистра, както и сръчните дечица от „Pianeta Bambino“.
Организаторите поднасят своите благодарности за помощта на Дорина Йовева, на Радостина Русева, за воденето на проекта , както и на „Арги Център“, за предоставеното помещение за работа.

Кошниците включват лакомства, плодове, картички, флумастери, или чорапи (според това дали са за възрастни хора или деца) и други подобни.

Ако някой иска да се включи в кампанията, все още може да го направи, като дарението ще бъде използвано за следващата кампания на Великден.
За повече информация : 0884 440 770 (Николай Неков)


Leave a Reply