Днес силистренските полицаи изпращат в заслужен отдих колегата си Стефко Лучиянов

Днес служителите на ОДМВР-Силистра изпращат в заслужен отдих колегата си Стефко Лучиянов. Юбилярът, който тези дни навърши 60 години, си тръгва с удовлетворение след 38 години образцова служба в редовете на МВР. Започнал работа през далечната 1981 година, след близо 4 десетилетия професионалната му биография се е превърнала в неделима част от историята на органите за обществен ред и сигурност в Силистренския регион.
Професионалният му път е преминал изцяло в структурите на охранителна полиция, като през последните десет години е бил водач на служебно куче. Многобройни са задачите, които е изпълнявал с помощта на животното, но винаги ще помни една завършила с успешен край след шестчасово преследване по горещи следи през пресечена местност.
През годините е получавал множество награди за високи професионални резултати, но най-високо цени уважението на ръководството и колегите си, което е заслужил с изключително усърдие, отговорност и всеотдайност.
За да изрази своята благодарност и респект, днес директорът на ОДМВР- Силистра старши комисар Юлиян Караславов лично изпрати Стефко Лучиянов, пожелавайки му здраве и много пълноценни години занапред.

Leave a Reply