Вижте как ГЕРБ гласуват за ДПС в Общински Съвет – Силистра (видео)

Днес за пореден път ПП „ГЕРБ“ доказаха, че политическата им „вражда“ с ДПС е само на думи, в телевизията и медиите, за да бъдат заблуждавани възможно най-много гласоподаватели. На днешното заседание, на няколко пъти те единодушно подкрепиха кандидатурите на двамата общински съветници от ДПС за постоянните комисии в ОбС, в ущърб на други, може би далеч по-подготвени за работата хора, които обаче явно са от грешната партия. Въпреки перфектно аргументираното предложение, дошло от адв. Златко Куртев, защо Стефан Железов трябва да е председател на комисията по Бюджет и финанси (вижте във видеото), за председател беше избрана Денка Михайлова (ГЕРБ), която е с педагогическо образование, а за зам.-председател, основно с гласовете на ГЕРБ, беше предпочетен Хасан Алегбер (ДПС), предложен от Бирол Мехмед (ДПС).

Нямаме нищо против г-н Алегбер, но на гласуващите под строй Общински съветници на ГЕРБ, не им прави чест да лъжат избирателите си, че са най-големите противници на ДПС и са „сложили край на хегемонията им“.
Истината е следната : гласувате за ГЕРБ – получавате ДПС!

А ето и имената на гласувалите ЗА ДПС :
1. Бирол Мехмед (ДПС)
2. Борислав Борисов (СДП)
3. Валентин Перчемлиев (ГЕРБ)
4. Гален Енев (движение 21)
5. Ганчо Неделчев (СДП)
6. Георги Спасов (ГЕРБ)
7. Денислав Димитров (ГЕРБ)
8. Денка Михайлова (ГЕРБ)
9. Добринка Кирчева (АБВ)
10. Елица Тодорова (ГЕРБ)
11. Емил Иванов (СДП)
12. Здравко Горанов (ГЕРБ)
13. Иванка Ташева (АБВ)
14. Ивелин Неделчев (ГЕРБ)
15. Илиана Митева (движение 21)
16. Константин Стоилов (ГЕРБ)
17. Мария Димитрова (ГЕРБ)
18. Мирослава Червенкова (ГЕРБ)
19. Орлин Николов (ГЕРБ)
20. Стоил Стойчев (движение 21)

Очаквайте още информация за конкретните действия, или бездействия на всеки един Общински съветник, за да можете обективно да решите, оправдават ли доверието ви, хората които сте поставили там , за да управляват вашите дела.


Leave a Reply