Александър Сабанов към Общ. съветници: поглеждайте си от време на време клетвения лист (видео)

Народният представител от район Силистра Александър Сабанов, призова Общинските съветници да работят заедно в полза на града и да не забравят клетвата, която дадоха в днешния ден.

„Дай боже да стане по-пълен градът, откъм хора; по-красив откъм инфраструктура и по-ведър, откъм лицата на нашите съграждани – да бъдат по-усмихнати.“

Това пожела депутатът и отново призова всички съветници да оставят партийните различия навън, а в Общинския съвет да работят само за доброто на града и съгражданите си.

Всички се надяваме това да се случи, но често виждаме точно обратното. Нека си пожелаем, че призивите на редица силистренци за обединение и загърбване на партийните различия в полза на Общото благо ще бъдат чути и осъществени на практика. Защото ни писна Партията да се поставя на първо място, за сметка на всички обикновени граждани, които не искат нищо повече от това , техният интерес да бъде зачетен и защитен от тези , които са сложени там, за да го правят. Ще бъдем там, за да Ви информираме кога думите си остават само думи и кога те биват превърнати в действия.

Цялото изказване на Александър Сабанов можете да чуете в прикаченото видео.Очаквайте още информация за конкретните действия, или бездействия на всеки един Общински съветник, за да можете обективно да решите, оправдават ли доверието ви, хората които сте поставили там , за да управляват вашите дела.

автор: Свилен Димитров
Leave a Reply